TERUG NAAR OVERZICHT Werfupdates

Totaalrenovatie Woonproject Scheldekouter

Work in progress. Fase 1 van het grootschalig renovatieproject in Ronse is reeds gerealiseerd, de volgende fase is in uitvoering! Deze renovatie van 128 wooneenheden, verdeeld over 4 woonblokken in het patrimonium van Woonmaatschappij Vlaamse Ardennen heeft tot doel een tweede volwaardige levenscyclus te creëren voor de bestaande gebouwen. Bij het ontwerp van de nieuwe voorzetgevels blijven de bestaande raamindelingen behouden, maar op een speelse manier met elkaar verbonden. Zie hieronder voor meer werf foto's en informatie.

Geïnteresseerd in meer informatie over het project? Neem dan een kijkje op de projectpagina !

Wil je up to date blijven over onze projecten? Volg en like ons dan zeker op facebook en instagram !